Even voorstellen...

Als tiener droomde ik er van om journalist te worden. Ik stelde mezelf voor hoe ik als onafhankelijke vrouw de wereld over zou reizen en verhalen zou vertellen van andere mensen… Maar na de geboorte van mijn oudste dochter verdween de drang om te reizen en wilde ik niets liever dan thuis zijn bij mijn meisje.
Toen ik jaren later de gelegenheid kreeg om foto’s te maken voor mensen merkte ik hoe fijn ik het vond om alsnog verhalen van andere mensen te vertellen. Dit keer niet in schrift, maar via foto’s. En zo werd mijn liefde voor vertellen in een nieuw jasje gestoken.

Mijn Gezin

Even wat gezins feiten op een rijtje. Ik ben mama van 3 dochters en een zoon: Sade, Veron, Vianne en mijn nakomertje Otis. Samen met mijn (geregistreerd) partner Edward woon ik in Amstelveen en houden we daar het gezin draaiende terwijl we beiden hard werken.
Het is soms een gekkenhuis, een lege agenda is iets wat we niet kennen. Maar met een portie humor zetten we onze schouders er onder en zitten we aan het einde van de dag altijd tevreden met het stelletje ongeregeld op de bank.

Uitdagingen

Mijn jongste, Otis is geboren met autisme, spierzwakte, hypermobiliteit en een taalstoornis. Al toen hij een paar maanden oud was werd duidelijk dat hij zich niet ontwikkelde zoals de meeste kinderen en met 2 jaar kregen we de diagnose.

Dit alles klinkt wellicht heftig voor een buitenstaander, maar Otis is een gelukkig kind dat geniet van het leven en zich goed ontwikkeld met de juiste begeleiding, het is heerlijk om zijn mama te mogen zijn.

Wel heb ik er voor gekozen maximaal 24 uur per week te werken. Zo kan ik hem de beste zorg garanderen en jullie de hoogste kwaliteit van mijn werk.

Online jouw reportage boeken

Nu kan je online bekijken wanneer ik beschikbaar ben voor een fotoreportage. De beschikbaarheid is wel onder voorbehoud en alleen voor reportage op locatie in Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Oudekerk aan de Amstel. Buiten dit gebied of voor andere reportages kan je het beste contact opnemen via het contactformulier.

Contact

Hebben jullie interesse in een fotoreportage? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. Ik neem dan contact met jullie op om jullie wensen te bespreken.

Diane Kuiken fotografie 
Amstelveen 
Tel: 06-41940931 
KvK: 67977561
BTW: NL001607174B50

Diane heeft een prachtige rapportage gemaakt van onze huwelijksdag. Onopvallend met een scherpe blik heeft ze iedereen gespot in een ongedwongen niet geposeerde setting. Dus zowel wij als onze gasten hebben veel plezier van de foto’s die ze gemaakt heeft. Kortom, een aanrader!

Eveline & Ronni